YaYa kleding

Alle 19 resultaten

YaYa kleding online

Op zoek naar modebewuste dameskleding? Dan is YaYa een kledingmerk voor jou! Het Nederlandse kledingmerk YaYa is sinds de oprichting in de jaren ’90 gegroeid tot een bekende naam. YaYa’s mode beschikt over uitstekende kledingcollecties voor de fashionista’s. De kleding kent een vrouwelijke stijl met invloeden uit Scandinavië. Met de collecties van dit merk kun je alle kanten op. Door het gebruik van zachte kleuren en goede pasvormen zit het altijd comfortabel. Bestel je vóór 10.15 uur, dan heb je jouw Yaya kleding ‘s avonds al in huis. Geen verzendkosten binnen Nederland!

De YaYa collectie dameskleding

-50%
 89.95  44.98

YAYA kleding: verantwoord in stijl en duurzaamheid

YAYA kleding hoort thuis in de garderobe van elke vrouw. Daarom kun je bij John en Nina mode een uitgebreid assortiment van bijvoorbeeld jurken, jassen en vesten van dit modemerk vinden. Geen tijd of zin om naar onze winkel in Zutphen te komen? Bestel dan online.

Eigenzinnig Nederlands merk

YAYA is er voor vrouwen die zich casual en stijlvol willen kleden. Het Nederlandse kledingmerk staat bekend om zijn vrouwelijke stijl met Scandinavische invloeden en een vintage randje. Gevestigd in een dorpje bij Amsterdam baseerde het merk zich vanaf de start in 1992 op een passie voor reizen, goede (handels)relaties en creativiteit. Opscheppen past niet bij YAYA. Liever laat het merk het design van de kleding spreken. Hierin komen altijd comfortabele vormen, geweldige kwaliteit en toegankelijk ontwerp naar voren. Inmiddels kun je YAYA kleding kopen op 2500 plekken in de wereld, waaronder dus bij John en Nina mode in Zutphen. In de sfeervolle winkel zijn broeken, vesten, sjaals, T-shirts, rokken en jurken van YAYA te krijgen.

YAYA maakt verantwoorde keuze mogelijk

Goede mode maken betekent voor YAYA meer dan alleen een mooi ontwerp van bijvoorbeeld jouw nieuwe bikerjasje of rok. Goed betekent ook verstandige keuzes maken voor mens en milieu. YAYA kleding komt uit China, Turkijke, India en Griekenland en YAYA houdt altijd rekening met de lokale wetten en gebruiken. Omdat het merk voor dameskleding staat voor openheid, transparantie, fair trade en mensenrechten zijn een aantal regels belangrijk. Kinderarbeid bijvoorbeeld is uit den boze. Medewerkers van YAYA controleren altijd de omstandigheden waarin mensen werken. Ook vervuilende stoffen komen er niet in. En YAYA gaat zorgvuldig om met afval. Bijzonder duurzaam dus! Deze uitgangspunten betekenen dat de inkopers niet altijd gaan voor de laagste prijzen, wel voor de eerlijkste.

Online YAYA kleding bestellen

Je nieuwe YAYA broek of trui hangt dus nu klaar in onze sfeervolle winkel in het hartje van het gezellige Zutphen. Aan de Turfstraat 21 hebben we een prachtig historisch pand op een moderne manier ingericht, zodat jij rustig je nieuwe YAYA kleding uit kunt zoeken. Maar ook online kun je YAYA kleding bij John en Nina mode bestellen. Maak nu een account aan, en je kunt altijd makkelijk bij je wensenlijstje. We zien je graag!