Sale kleding dames

Alle 4 resultaten

Sale kleding dames bij John en Nina mode: top kleding voor lage prijzen

De sale is altijd hét moment om je slag te slaan: kleding van bekende merken voor extra lage prijzen. John en Nina mode houdt regelmatig uitverkoop van mannen- en vrouwen kleding. En houd ook vooral onze website in de gaten. Ook hier zorgt de sale namelijk voor aantrekkelijke kortingspercentages, soms tot wel 50 procent!

-50%
 49.99  25.00
-50%
 119.95  59.98

Korting op Esprit kleding

Vrouwen weten dat Esprit al jaren hét merk is waarbij kwaliteit en creativiteit samenkomen in goede casual mode. En wat is er nu mooier dan zo’n goed zittend Esprit trui, t-shirt, broek jas of vest in de sale te kopen? Gewoon doen! Past helemaal in de Californische levenshouding die Esprit uitstraalt: licht, ontspannen en authentiek.

OPUS mode in de sale

‘Less is more’ is het toepasselijke motto van OPUS mode. Want hoe lager de prijs, hoe meer kleren je aanschaft. Kom dus snel kijken of die mooie jas of chique mantel met korting te krijgen is. Kleding van OPUS mode staat bekend om de uitstekende materialen, perfecte pasvormen, eenvoudige ontwerpen en opvallende details.

Geisha fashion sterk in prijs verminderd

Kleding merk Geisha had ooit als doel de perfecte jeans te maken. Inmiddels kun je echter ook voor complete collecties terecht bij dit Nederlandse modemerk. Opvallende stijlen, thema’s, prints, stoffen en kleuren komen terug in deze kleding. Ook Geisha Fashion is in onze sale te vinden!

Ook online aanbiedingen

Geen zin of tijd om langs te komen? Wij van John en Nina mode geven je de kans lekker makkelijk online kleding te shoppen. Juist tijdens de sale. En ben je er een beetje op tijd bij, voor 11.30 uur, dan heb je je nieuwe outfit dezelfde dag in huis. Zonder verzendkosten ook nog eens! Of het nu in de winkel in Zutphen, of online is, we zien je graag!