PME Legend Curtis jeans

Alle 4 resultaten

PME Legend Curtis jeans

Je hebt de nieuwe PME Legend Curtis jeans misschien al voorbij zien komen op televisie. Deze nieuwe spijkerbroek van het stoere merk PME, voorheen Pall Mall Jeans, haal je natuurlijk bij John en Nina mode. Wij zijn immers dé PME Legend Specialty storen van Zutphen! In onze winkel aan de Turfstraat 21 is trouwens veel meer mooie herenkleding te vinden.

Kies jouw Curtis jeans

PME Curtis jeans altijd goed te combineren

PME levert de Curtis jeans in drie verschillende kleuren, bijvoorbeeld met een diep donkerblauwe finish. Daardoor is hij altijd goed te combineren met een fijn shirt in de zomer of een lekker warm vest in de winter. Paar stoere schoenen eronder, ook verkrijgbaar bij John en Nina mode overigens, en klaar is kees. De PME Legend Curtis zit altijd comfortabel door de betrouwbare maatvoering. Eenvoudigweg een kwestie van weten welke maat je hebt, en meenemen, je nieuwe PME Legend spijkerbroek.

PME Legend Curtis jeans

Hét merk voor mannen

Stijlvol, zonder in te leveren op comfort. Daar staan ze voor bij PME Legend, eerder Pall Mall Jeans geheten. Dat betekent dat hij altijd lekker blijft zitten, ook tijdens het bewegen voor vrije tijd of werk. De broeken zijn gemaakt met in het achterhoofd de cargovliegtuigen en de piloten die aan de stuurknuppel zitten. Dat is de inspiratiebron, ook voor de PME Legend Curtis.

Inspiratie uit het vliegen

Piloten van cargovliegtuigen werken hard en lang en dat zorgt ervoor dat ze speciale verwachtingen hebben van hun kleding. Ze vliegen boven zee en langs bergen, komen terecht in hete jungles of koude hoogvlaktes. Het zijn de cowboys van de lucht, die precies weten waar een goede jeans aan moet voldoen. PME Legend luisterde naar hun wensen en dat blijkt wel uit de collectie. Duurzame jeans op om te vertrouwen, die functioneel zijn en ook nog eens comfortabel zitten, ook als je voor onverwachte situaties komt te staan. Dat allemaal gaat op voor de PME Legend Curtis.

PME Legend jeans ook online te koop

De PME Legend Curtis jeans is nu ook in onze webshop te krijgen. Je kan hem zelfs vandaag al in huis hebben, als je tenminste voor 10.15 uur bestelt. En in de webshop slaag je altijd, omdat PME Legend een maatvoering heeft waar je op kunt rekenen. Kijk dus gewoon in je oude PME jeans naar de maat, en haal die nieuwe Curtis in huis.

De PME Legend Curtis jeans is er in diep donkerblauw, met grijze wassing of in stonewashed blauw. Aan jou de keuze!