Onze personal shopper staat met goede tips en veel fashion kennis voor je klaar. Vind je het lastig de juiste kleding met elkaar te combineren? Of ben je gewoon op zoek naar iets nieuws en heb je daarvoor wat inspiratie nodig? Dan is de personal shopper van John & Nina Mode de oplossing! Maak een afspraak en shop kleding wanneer het jou uitkomt. Ook buiten openingstijden!

Hoe werkt het?

Plan via Facebook of telefoon een afspraak. Je hoort van ons welke personal shopper er beschikbaar is. Je krijgt van ons een bevestiging van je afspraak. Vervolgens openen wij onze winkel speciaal voor jou. Je kunt tijdens het shoppen genieten van een lekker drankje en in alle rust een nieuwe outfit samenstellen.

Kledingadvies op maat

Of een outfit bij je past hangt van veel factoren af. De combinatie van kleuren bijvoorbeeld. Maar ook de pasvorm. Bij John & Nina Mode krijg je een advies op maat. En we zijn eerlijk. We laten je niet de deur uitgaan met een set kleding waarvan we van mening zijn dat het je niet goed staat. Dan zoeken we liever nog even verder met je, zodat we uiteindelijk samen tevreden zijn met jouw aankoop.

Shoppen wanneer het jóu uitkomt

Lange werkdagen, zorgen voor je gezin, regelmatig sporten en je sociale leven. Het leven kan druk zijn. En dan wil je er natuurlijk ook nog goed gekleed bijlopen. Aan ongestoord en op je gemak shoppen kom je vaak niet toe. Tenzij… je een afspraak plant met de personal shopper van John & Nina Mode. Onze personal shopper opent onze winkel speciaal voor jou! Neem contact op of plan direct een afspraak. Vanaf nu shop je wanneer het jóu uitkomt.