Bij John & Nina Mode kun je heerlijk kleding shoppen. Lekker op je gemak rondkijken. Rekken en planken vol kleding in diverse stijlen en van leuke kledingmerken. Voor hem en haar!

Damesmode

De damesafdeling op de begane grond is ruim opgezet. Je kunt er heerlijk je gang gaan. Er zijn voldoende kleedhokjes. Zo vind je jouw eigen plekje om een nieuw jurkje, truitje of een fijne jeans te passen. Wil je advies tijdens het passen? Of vind je het lastig om items of kleuren te combineren? Dan zijn onze mode experts altijd in de buurt om je van tips of advies te voorzien. Ze denken graag met je mee.

Herenmode

In onze kelder vind je de herenafdeling. Kan niet missen. Gelijk bij binnenkomst loop je de trap af. In de kelder van ons historische winkelpand kun je ongestoord op zoek naar een nieuwe jeans, trui, t-shirt of colbert. Ook hebben we vaak originele overhemden met leuke prints.

Blij met een fijne en mooie outfit

Wij zijn dol op mode. We geloven dat mensen blijer kunnen worden van een fijne en mooie outfit. Het verhoogt je zelfvertrouwen en draagt bij aan je uitstraling. En dat helpt je in het dagelijks leven. Bijvoorbeeld op school, je werk, een feestje of bij een belangrijke gebeurtenis. We helpen je daarom graag een kleding te vinden die bij je past.

Hulp of advies als je dat wilt

Onze adviseurs staan voor je klaar met hulp of advies, als je dat wilt. Met hun oog voor detail helpen ze je aan leuke ideeën en combinaties van je kleding. Ook adviseren ze je altijd eerlijk. Maar wil je liever zelf rondkijken? Uiteraard kan dat.