Algemene leveringsvoorwaarden John & Nina Mode

John & Nina Mode
Turfstraat 21
7201 KE Zutphen
Tel: 0575-512635

Algemeen

Door bij John & Nina Mode een bestelling te plaatsen geef je aan akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden.

Verzendkosten en prijzen

John & Nina Mode rekent geen kosten voor de verzending van jouw bestelling naar adressen binnen Nederland. Voor verzending naar adressen buiten Nederland rekenen wij € 6,50. De op de website vermelde productprijzen zijn verkoopprijzen inclusief BTW. Eventuele kortingen worden (na invulling van de kortingscode) automatisch van de verkoopprijs afgetrokken.

Levering uit voorraad

Wij streven ernaar al onze producten op voorraad te hebben, maar wij kunnen dit echter niet garanderen. Wanneer een product niet voorradig is, zullen wij contact met je opnemen over de geschatte levertijd.

Betaling

Bij John & Nina Mode kun je betalen met iDEAL of creditcard. Na betaling wordt jouw bestelling direct in behandeling genomen.

Levertijd

Indien je op werkdagen voor 17:00 uur een bestelling bij ons plaatst, wordt deze dezelfde dag verzonden. Bestellingen in het weekend worden ‘s maandags verzonden. Mocht dit om enige reden niet lukken, zullen wij je hier tijdig van op de hoogte brengen.

Ruilen/retourneren

John & Nina Mode hanteert een zichttermijn van 14 dagen. Nadat je jouw bestelling hebt ontvangen heb je dus 14 dagen bedenktijd, waar binnen je ons kunt laten weten dat je jouw aankoop wilt annuleren. Dit kan via ons online retourformulier. Nadat je ons hebt laten weten je bestelling te willen annuleren krijg je nog eens 14 dagen om de artikelen in nieuwstaat naar ons terug te sturen. We vragen je vriendelijk de items indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking te verzenden. Alle labels dienen nog op oorspronkelijke wijze aan het artikel bevestigd te zijn. De verzendkosten die je maakt om een bestelling naar ons te retourneren vergoeden wij niet.

Tijdens de bedenktijd moet je zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Je mag het product slechts uitpakken of gebruiken als dit nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat je het product slechts mag gebruiken en inspecteren zoals u dat in een winkel zou mogen doen.

Als je niet zorgvuldig met het product omgaat, zoals hierboven uiteengezet, en het product is hierdoor beschadigd, dan ben je aansprakelijk voor de waardevermindering van het product.

Je bent niet aansprakelijk voor waardevermindering van het product, als wij je voor of bij het sluiten van de koopovereenkomst niet alle wettelijk verplichte informatie over het Herroepingsrecht hebben verstrekt.

Terugbetaling

Zodra wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen betalen we je het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen na melding van de herroeping terug op het IBAN nummer dat je invult op het retourformulier.

Privacy

De door jou ingevoerde persoonsgegevens zullen alleen door John & Nina Mode worden gebruikt en niet aan derden worden doorgegeven. John & Nina Mode zal jouw gegevens uitsluitend gebruiken voor het afhandelen van de door jou geplaatste bestelling of vraag. Indien je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, zal jouw e-mailadres uitsluitend dáárvoor gebruikt worden.

Klachten

Met grote zorgvuldigheid werken wij aan jouw bestelling en aan onze dienstverlening. Ben je toch ontevreden en wil je een klacht indienen? Neem dan contact met ons op via het e-mailformulier op onze klantenservice pagina. We nemen vervolgens contact met je op om jouw ontevredenheid te bespreken.