Voor moderne herenkleding van bekende merken moeten mannen bij John en Nina mode in Zutphen zijn. Wij hebben in de winkel jeans, jassen, broeken, shirts, vesten, ondergoed en natuurlijk accessoires zoals riemen van kledingmerken als Cast Iron, Companeros, PME Legend en Steven van Vliet.

Onze merken voor heren

  

Een hele verdieping herenmode

De winkel aan de Turfstraat 21 in Zutphen is duidelijk ingericht. Boven de damesmode en de kassa, beneden in de kelder de herenmode. Direct als je de winkel voor dames- en herenkleding binnenkomt, loop je tegen een mooie gietijzeren trap aan. Die voert je naar de goed verlichte kelder, waar rekken vol kleding voor mannen staan. We hebben kleding van veel verschillende merken. Onze afdeling voor herenkleding krijgt een speciaal tintje dankzij een ingenieuze oplossing in het plafond. Hierdoor valt zelfs onder de grond daglicht naar binnen. Ook het mooie aquarium verdient het om gezien te worden. Wist je trouwens dat bij het uitgraven van de kelder wijnkruiken uit de dertiende eeuw gevonden zijn? Leuk om te bedenken, als jij je nieuwe jeans past.

Perfecte merken voor de man

Natuurlijk is er beneden genoeg plek vrijgehouden voor pashokjes en spiegels. Zo kan elke man zijn perfecte nieuwe kleren uitproberen. Naast de genoemde merken, hebben we ook herenkleding van bekende namen als Marnelli, CR7, BB Chum en Mascolori shoes. Daar zit vast iets voor je tussen. Voel je vrij lekker rustig rond te kijken tussen onze moderne herenmode. Tussendoor zin in koffie? Kom dan even een drankje doen in onze koffiehoek. Onze ervaren medewerkers zijn altijd in voor een praatje. En dat hoeft echt niet alleen over herenkleding te gaan. Hoewel ze er natuurlijk voor zijn om je vriendelijk van advies te voorzien.

Shoppen als jij tijd hebt met onze Personal shopper

We zijn allemaal druk. Studie, werk, sporten. En je wilt ook graag de kroeg in met vrienden. Dan is het wel zo leuk als je goed gekleed gaat. Maar soms heb je niet eens tijd om op een drukke dag ook nog kleding te shoppen. Onze personal shopper biedt misschien uitkomst. Je kunt bij ons eenvoudig een afspraak plannen buiten openingstijden. Dan shop je wanneer je wel tijd hebt. En dan krijg je goed advies en kun je op je gemak rondkijken op onze herenafdeling. Kop koffie erbij. Ook hebben we lekker bier. Lees hier meer over onze personal shopper.