Herenmode

Resultaat 1–24 van de 209 resultaten wordt getoond

usps-jn-site

De beste herenkleding bij John en Nina mode

Voor moderne herenkleding van bekende merken moeten mannen bij John en Nina mode in Zutphen zijn. Wij hebben in de winkel jeans, jassen, broeken, shirts, vesten, ondergoed en natuurlijk accessoires als riemen van onder andere Amsterdenim, Circle of Trust, PME Legend en Ferlucci.

 79.95
 79.95

Pullovers / truien

PME Legend trui PKW188350-7013

 89.95

Pullovers / truien

PME Legend trui PKW188350-5110

 89.95
 29.95
 34.95
 34.95
 34.95
 39.95
 39.95
 69.95
 69.95
 119.95
 119.95
 89.95
 89.95
 19.95
 19.95

Een hele verdieping herenmode

De winkel aan de Turftstraat 21 in Zutphen is duidelijk ingericht. Boven de damesmode en de kassa, beneden in de kelder de herenmode. Direct als je de winkel voor dames- en herenkleding binnenkomt, loop je tegen een mooie gietijzeren trap aan. Die voert je naar de goed verlichte kelder, waar rekken vol kleding voor mannen staan. Onze afdeling voor herenkleding krijgt een speciaal tintje dankzij een ingenieuze oplossing in het plafond. Hierdoor valt zelfs onder de grond daglicht naar binnen. Ook het mooie aquarium verdient het om gezien te worden. Wist je trouwens dat bij het uitgraven van de kelder wijnkruiken uit de dertiende eeuw gevonden zijn? Leuk om te bedenken, als jij je nieuwe jeans past.

Perfecte merken voor de man

Natuurlijk is er beneden genoeg plek vrijgehouden voor pashokjes en spiegels. Zo kan elke man zijn perfecte nieuwe kleren uitproberen. Naast de genoemde merken, hebben we ook herenkleding van bekende namen als Alan Red, CR7, Dstrezzed en Melik shoes. Daar zit vast iets voor je tussen. Voel je vrij lekker rustig rond te kijken tussen onze moderne herenmode. Tussendoor zin in koffie? Kom dan even een drankje doen in onze koffiehoek. Onze ervaren medewerkers zijn altijd in voor een praatje. En dat hoeft echt niet alleen over herenkleding te gaan. Hoewel ze er natuurlijk voor zijn om je vriendelijk van advies te voorzien.

De PME Legend Specialty store van Zutphen

Hadden we al gezegd dat John en Nina mode een officiële PME Legend Specialty store is? Dat is ideaal voor het halen van de nieuwste herenkleding. Het betekent immers dat wij je helpen aan de laatste PME shirts, truien, jassen en jeans. Zoals de nieuwe PME Curtis jeans of de Aviator, Bare Metal en Commander. Ze liggen voor je klaar. Geen tijd of zin om langs te komen? Bij John en Nina mode kun je ook online shoppen, als het jouw uitkomt. Als je er een beetje op tijd bij bent, voor 10.15 uur bedoelen we, heb je de kleding dezelfde dag in huis. En dat zonder verzendkosten! We zien je graag. In de winkel in Zutphen, of online.