John en Nina mode heeft een mooie collectie dameskleding van bekende merken als Geisha, Transfer, YaYa, Opus en Esprit. Maar ook voor dames schoenen en accessoires kun je in onze winkel terecht. Je bent welkom in onze sfeervolle modewinkel aan de Turfstraat 21 in Zutphen.

Onze merken voor dames

Dameskleding shoppen tussen eeuwenoude muren

Dames weten het. Kleding uitzoeken doe je niet zomaar even snel. John en Nina mode in Zutphen is een gezellig plek waar vrouwen rustig en ongedwongen hun nieuwe outfit kunnen uitzoeken. De begane grond van de winkel is helemaal ingericht met dameskleding. Bij binnenkomst in de modern in gerichte winkel valt het licht en de ruimte op. De muren hebben nog een karakteristiek uiterlijk, geroemd door lokale archeologen om de bijzondere boognissen. Lekker sfeervol. En kijk ook eens naar boven, naar de bijzondere houten balken. Die stammen nog uit de Middeleeuwen!

Grote winkel vol damesmode

Natuurlijk zijn er overal grote spiegels en genoeg pashokjes, zodat je niet hoeft te wachten om je nieuwe outfit aan te passen. Loop rustig langs de vele rekken vol dameskleding. Je zal je verbazen over de hoeveelheid ruimte in ons diepe winkelpand! Helemaal achterin de winkel heb je via grote ramen mooi uitzicht op een groen hofje. Daarachter staat de Broederenkerk. Wist je dat het pand van John en Nina mode vroeger bij het klooster hoorde? Mooi toch, dat we daar nu onze dameskleding mogen laten zien!

Moderne merken broeken, jassen, jurken

We hebben blouses, broeken, jassen, jeans, jurken en ook vesten van de merken Alan RedGeisha, Bianco, Circle of Trust, Esprit Casual, Opus en Smashed Lemon. Dameskleding genoeg, mogen we wel zeggen. Daar zit vast iets tussen voor jou feestje, zakenlunch of de gewone doordeweekse dag. Want moderne vrouwen hebben geen excuus nodig om mooie nieuwe kleren uit te zoeken.

Modewinkel met ervaren en vriendelijke medewerkers

Kom je er zelf even niet uit? Ga even rustig zitten in onze gezellige koffiehoek. En vraag dan met een drankje in je hand om advies aan een van onze ervaren medewerkers. Ze kunnen je vast helpen aan dat ene vestje, die perfect zittende jeans of die schoenen waar je zo lang naar zocht. En anders kun je ook altijd nog even kijken in onze online shop. John en Nina mode heeft daar hetzelfde aanbod dameskleding van de bekende merken. Op werkdagen voor 10.15 uur bestellen, betekent dezelfde dag je nieuwe kleren in huis. Je kunt bovendien je wensenlijstje bijhouden als je een eigen account aanmaakt. Graag tot ziens!